UNETO-VNI

Terugkomdagen ComfortInstallateurs 2018

Bent u ComfortInstallateur of bent u geïnteresseerd in het traject Langer Zelfstandig Thuis Wonen (LZTW)? Kom dan naar de Terugkomdag LZTW op 11 of 17 oktober of 8 november aanstaande.

WonenWelzijnZorg-275x200

UNETO-VNI organiseert deze jaarlijkse terugkomdag samen met OTIB in het kader van permanente educatie (PE). Technisch beheerders LZTW bij de bedrijven die in het KvINL-register staan, zijn verplicht om deel te nemen aan deze terugkomdag om de erkenning te behouden.

Heeft u de erkenning LZTW nog niet aangevraagd omdat u nog niet alle opleidingen heeft gedaan?  Of omdat u er nog niet aan toegekomen bent? Ook dan zien wij u graag op één van deze terugkomdagen. Deze dagen zijn namelijk ook bedoeld voor alle installateurs die interesse hebben in het traject ComfortInstallateur.

Data, locaties en aanmelden

De Terugkomdagen zijn op drie data op drie verschillende locaties gepland, met hetzelfde programma. Dit keer zijn we te gast bij Vegro, waar we een convenant mee hebben afgesloten voor samenwerking met ComfortInstallateurs.

Bekijk de data en locaties onderaan deze pagina.

U hoeft slechts één van de bijeenkomsten bij te wonen. Naast bijscholing is netwerken en kennis delen onderdeel van deze dag. Er zijn geen kosten aan deelname verbonden.

Voor wie interessant?

De bijeenkomst is verplicht voor technisch beheerders LZTW bij installatiebedrijven, maar is ook interessant voor directeuren, projectleiders, werkvoorbereiders en leidinggevende monteurs van bedrijven, actief op het gebied van woningaanpassingen voor senioren en levensloopbestendig wonen, die nog niet in het bezit zijn van de KvINL-erkenning LZTW.

Neem een collega mee!

  • U kunt geïnteresseerde collega’s aanmelden, ook als ze geen lid zijn.
  • Bent u echt niet in staat om deel te nemen aan één van deze data, neem dan contact op met Terry Heemskerk via e-mail t.heemskerk@uneto-vni.nl.
  • Kosteloos afmelden kan tot twee dagen van tevoren. Anders brengen wij u € 50,- onkosten in rekening.
  • Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met s.verhoev@uneto-vni.nl.

Bekijk het progamma en meld u aan!

Op dit moment zijn er geen bijeenkomsten gepland