UNETO-VNI
ayvg9vy4lu

Praktijkdagen Veilig Werken 2019

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving. Daarom organiseren wij de Praktijkdagen Veilig Werken 2019 voor medewerkers in de installatie- en isolatiebranche.

Op deze praktijkdagen verzekert u zich van alle actuele Arbo-kennis. Wij hebben deze Praktijkdagen speciaal ontwikkeld voor een tweetal groepen: Monteurs en Uitvoerend leidinggevenden en Middenkader en Management.

  • Tijdens de Praktijkdag voor Monteurs en Uitvoerend leidinggevenden ligt de nadruk op het organiseren van de persoonlijke veiligheid in de dagelijkse praktijk.
  • De Praktijkdag voor Middenkader en Management richt zich vooral op de mogelijkheden om wettelijk en praktisch invulling te geven aan de verantwoordelijkheid voor een veilige werkomgeving.        

Beide Praktijkdagen hebben met elkaar gemeen dat in de diverse workshops zowel de persoonlijke als de collectieve veiligheid centraal staat en daarmee het veiligheidsgedrag binnen de branche bevorderd wordt.

De deelnamekosten voor de Monteurspraktijkdag zijn € 75,- euro per persoon exclusief BTW en de Praktijkdag voor het Middenkader en Management bieden wij gratis aan. Dus grijp uw kans om de veiligheid binnen uw bedrijf en dus binnen de branche (verder) te vergroten. Een certificaat van deelname wordt afgegeven bij afronding van de dag.

Bij problemen tijdens het aanmelden of bij vragen, kunt u contact opnemen met Susanne Verhoev, s.verhoev@uneto-vni.nl of 079 325 06 06.

Praktijkdagen Veilig Werken 2019