UNETO-VNI

Garantie en kwaliteit

Bedrijven en consumenten stellen hoge eisen aan technische producten en oplossingen. Daarom stelt UNETO-VNI eisen aan het vakmanschap en de kwaliteit van de bedrijven die lid zijn of willen worden.

Via regelgeving, normalisatie en certificering sturen wij op technische eisen aan installatieconcepten, producten en diensten. We doen er alles aan om de dienstverlening van onze leden op hoog niveau te houden. Zo geldt voor de leden een gedragscode en stimuleren wij het aanbod van opleidingen en cursussen in de branche.

Erkenningen en certificeringen

Veel leden van UNETO-VNI kiezen voor het aantoonbaar maken van kwaliteit. Binnen de installatiebranche zijn diverse kwaliteitsorganisaties die dit met een regeling waarborgen. Naast de UNETO-VNI lidmaatschapseisen geven erkenningsregelingen en certificeringen invulling aan de kwaliteit die het bedrijf levert. De erkennings- en certificeringsregelingen worden in de Ledenzoeker bij de bedrijfsinformatie getoond.

Erkenningsregeling Elektrotechnische Reparatiebedrijf

Klanten willen zeker weten dat reparaties van apparaten door professioneel en goed opgeleid personeel wordt uitgevoerd. Daarnaast verwacht de klant een uitstekende service en duidelijke reparatie- en garantievoorwaarden. Omdat lang niet alle bedrijven een erkenning hebben, hebben wij de erkenningsregeling opgezet. Om vakmanschap en kwaliteit steeds weer aantoonbaar te maken, ondergaan de bedrijven met deze erkenning jaarlijks een onafhankelijke audit. Zo blijft de kwaliteit voor de klant gewaarborgd.