UNETO-VNI

Terugblik basiscursus aanbesteden en vooruitblik workshop UAV-GC

Nieuws - 9 jun 2017

Voor het ene bedrijf is het een nieuw te ontdekken wereld, en voor het andere is meedoen aan een aanbesteding gesneden koek. Maar ook dit ervaren bedrijf krijgt nieuwe medewerkers die de aanbestedingspraktijk en theorie nog niet goed kennen. Voor al deze bedrijven geven wij daarom een basiscursus Aanbesteden. 

Aanbesteden-275x200

Op 11 april jl. zat er weer een leergierige groep klaar om de stof tot zich te nemen en het geleerde gelijk in de praktijk te brengen. Tijdens de basiscursus was veel ruimte voor vragen, ook gaven de deelnemers elkaar adviezen en brachten ze het geleerde gelijk in de praktijk. Zo vulden de cursisten een UAD in, en wat dat is, dát leer je bijvoorbeeld tijdens de basiscursus. Met trots kunnen we zeggen dat de deelnemers tevreden waren: zij gaven een 100%-score van 'goed' of 'heel goed'.

Workshop Introductie UAV-GC 2005

Wij geven niet alleen cursussen over aanbesteden, maar het kan ook gaan over als u het werk binnengehaald heeft en de kleine lettertjes van het contract werkelijkheid worden. Daarom organiseren we op 26 september weer de workshop ‘Introductie UAV-GC 2005’. Krijgt u steeds vaker te maken met ontwerp- en uitvoeringsopdrachten of wilt u uw kennis weer bijspijkeren? Schrijft u zich dan snel in, er zijn nog enkele plekken beschikbaar. 


Wilt u de basiscursus Aanbesteden in-company organiseren? Bekijk de mogelijkheden op de website van SMI. Er zijn op dit moment er nog geen nieuwe cursusdata bekend.