UNETO-VNI

Smartphone repair: breng uw kennis naar een hoger plan

Nieuws - 5 sep 2017

Dit najaar bieden wij u weer diverse trainingen aan op het gebied van het herstellen van smartphones en tablets. Denk aan trainingen als de basistraining smartphones en tablets, maar ook basis ESD en soldeertraining of de BGA-training.

Reparatie-smartphone-275x200

Wij moedigen onze UNETO-VNI-leden aan deze training(en) te doorlopen mochten zij in aanmerking willen komen voor de erkenningsregeling UNETO-VNI Erkend Elektrotechnisch Reparatiebedrijf.

Basistraining smartphones en tablets

Op 18 september en 30 oktober kunt u in één dag leren hoe u een smartphone of tablet repareert. Zo kunt u na deze dag een kapot scherm repareren, zorgen dat het geluid weer hersteld is, of hoe de wifi of een defecte accu weer werkt.

Basis ESD en soldeertraining

Leer tijdens deze eendaagse training de basisregels in ESD en de soldeertechnieken, zoals legeringen, vloeimiddelen, handsolderen van through-hole en SMD, reiniging en inspectie. Dit en meer kunt u leren op 27 september, 25 oktober en 29 november aanstaande.

BGA-training

Kom en meld u aan voor de BGA-training van 11 november voor technici die verantwoordelijk zijn het onderhoud en repareren van componenten leert u wat de rework-eisen voor Ball Grid Arrays zijn en hoe dit geleid heeft tot de ontwikkeling van rework-stations.

Bekijk de volledige agenda met trainingen voor smartphone repair