UNETO-VNI

Nieuwe website OK CV, het label voor veilig en zuinig stoken

Nieuws - 15 feb 2017

OK CV, hét kwaliteitslabel voor veilig en energiezuinig verwarmen, heeft een nieuwe website gelanceerd: ok-cv.nl.

De belangrijkste verbetering is dat de nieuwe site de consument een betere klantreis biedt: de site is nu zo ingericht, dat de consument sneller bij een OK CV-installateur in zijn regio uitkomt, en direct een offerte kan opvragen. Ook worden deelnemende installateurs beter in beeld gebracht, en zijn de OK CV-partners beter zichtbaar. De nieuwe site biedt meer nieuws, weetjes en video’s. Bezoeker van de website worden zo beter geïnformeerd over OK CV.

BEKIJK NU DE NIEUWE WEBSITE VAN OK CV

ok-cv live

Voor installateur en consument

De website is bedoeld voor zowel de installateur en de consument. Beide worden geïnformeerd over de voordelen van een installateur met het OK CV-kwaliteitslabel en het duurzaam en kwalitatief goed onderhoud van cv-ketels. De installateur kan zich aanmelden voor OK CV, en de consument kan op de website een installateur met het OK CV-label bij hem in de regio vinden.

Waarom OK CV?

OK CV is het enige kwaliteitslabel voor veilig en energiezuinig verwarmen. Een installatiebedrijf met het OK CV-logo voldoet aan strenge eisen en werkt met Energie Service Specialisten voor onderhoud en inspectie van cv-ketels. De Energie Service Specialist is een gediplomeerde monteur die het ketelonderhoud uitvoert. U weet zo zeker dat het onderhoud aan uw cv-ketel volgens de voorschriften van de fabrikant wordt uitgevoerd en dat de monteur alles uit de kast haalt om voor zo veel mogelijk veiligheid en energiebesparing te zorgen.

Word ook OK CV aanbieder

Wilt u uw klanten de zekerheid bieden dat het onderhoud aan de cv-ketel goed wordt uitgevoerd? Werk dan ook onder het kwaliteitslabel van OK CV.

Kies voor een OK CV aanbieder

Wilt u een OK CV gecertificeerde installateur inschakelen? Vind een OK CV aanbieder