UNETO-VNI

Inschrijving Shopping Awards 2018 geopend: meld u aan!

Nieuws - 1 dec 2017

De inschrijvingen voor de Shopping Awards 2018 zijn geopend. Laat uw organisatie beoordelen door duizenden consumenten of een deskundige vakjury en maak kans op een Shopping Award! Inschrijven kan tot en met 27 januari 2018.

Shopping-Award-275x200

Bent u een ambitieuze Nederlandse webwinkel, een omnichannel retailer of een game changer in de (e-)retail wereld? Of wilt u zich juist als startende onderneming, dat producten en/of diensten online verkoopt, presenteren aan een vakjury om zo kans te maken op ING Beste Starter Award? Schrijf u dan in voor één van de publieks- en vakprijzen in de verschillende categorieën van de Shopping Awards.

Zo hebben de afgelopen editie twee van onze leden volop in de schijnwerpers gestaan. Expert.nl en Terello - Repod zijn beiden 2e geworden in de categorieën Shopping Awards XL Consumer Electronics en ING Beste Starter Award.

Vernieuwd

De meest prestigieuze digital commerce awards van Nederland zijn dit jaar vernieuwd. Om nog meer waarde toe te voegen aan uw organisatie. Zo is er een nieuwe prijs (Beste Winkel 2018), worden de mediapakketten voor deelnemers uitgebreid en lanceert Shopping Awards in het voorjaar 2018 een landelijke mediacampagne. Genoeg redenen om uw organisatie in de schijnwerpers te zetten.

Waarom meedoen?

  • Volop (media-)aandacht voor alle deelnemers en inzicht in de waardering van de consument en vakgenoten; dat is de beste promotie.
  • Genomineerd worden en winnen, geeft de SEO en het bezoekersaantal van uw website een flinke boost.
  • U krijgt een exclusief mediapakket waarmee u laat zien dat u meedoet aan Nederlands meest prestigieuze digital commerce awards.
  • Nieuw dit jaar: landelijke mediacampagne rondom de Shopping Awards in het voorjaar van 2018.

Ga voor alle andere voordelen van deelname naar shoppingawards.nl.

Branchepartners

Ook dit jaar is het doel van de organiserende Stichting Shopping Awards ‘een positieve bijdrage te leveren aan (e-)retail in Nederland’. Belangen- annex brancheorganisaties ANVR, INretail, Thuiswinkel.org, UNETO-VNI en Verbond van Verzekeraars trekken deze edtie opnieuw samen op.