UNETO-VNI

Doe op 2 juni mee aan de Dag van de Bouw!

Nieuws - 13 mrt 2018

Tijdens de jaarlijkse Dag van de Bouw zijn de mooiste en meest bijzondere bouwprojecten open voor het publiek. Dit jaar gaan de hekken open op zaterdag 2 juni. Ook dit jaar kan het grote publiek kennismaken met installatietechnische hoogstandjes in gebouwen, woningen en infraprojecten, want ook dit jaar doet UNETO-VNI mee!

Dag vd bouw 275x200

Bent u actief op een mooi project? Is dit project op 2 juni nog niet afgerond? En wilt u dit project openstellen en erover vertellen? Laat dan zien hoe belangrijk de Techniek achter Nederland is en meld ook uw project aan via www.dagvandebouw.nl! Op deze website vindt u ook een overzicht van de projecten die al zijn aangemeld. 

Als u een deelneemt, ontvangt u na inschrijving een doos met promotiematerialen. We raden u aan om de lokale pers vooraf te informeren over de openstelling van het project en bijvoorbeeld een rondleiding te organiseren, waarbij u vertelt wat er gemaakt wordt en wat dit bijzonder maakt. Ook is het leuk om iets te organiseren voor de kleinere bezoekers. De Dag van de Bouw is immers ook een mooi moment om de jeugd kennis te laten maken met de techniek.

Dus, haak aan en laat op 2 juni zien hoe mooi de Techniek achter Nederland is!