UNETO-VNI

Doe mee met de enquête Smart Lighting Trendrapport 2018

Nieuws - 11 okt 2017

Ook dit jaar verschijnt weer het Smart Lighting + LED Trendrapport. Voor de editie 2018 vragen wij uw medewerking om een enquête in te vullen.

smartlightning-logo

Het Smart Lighting + LED Trendrapport geeft de resultaten van een uitgebreid onderzoek onder bedrijven die actief zijn in de ledverlichtingsmarkt. Het trendrapport 2018 wordt 29 november tijdens de Smart Lighting Business Day te Driebergen gepresenteerd. Smart Lighting + Design (LED Expo Benelux) werkt hiervoor samen met UNETO-VNI, OTIB, Stichting Lightrec, DEKRA en LED Magazine.

Het trendrapport wordt gelezen door duizenden ondernemingen, belangenorganisaties, ambtenaren, bestuurders & politici. Alleen met goede cijfers kan onze sector inzicht krijgen in, en voorspellingen doen over ontwikkelingen in de (smart) led-verlichtingssector.

Geef uw mening

Wij vragen u onderstaande enquête in te vullen. Het invullen duurt ongeveer 10 minuten. De enquête bestaat uit de volgende onderdelen:

  1. verlichting in de praktijk;
  2. marktsegmenten;
  3. personeel & omzet;
  4. trends en verwachtingen.

Vul de enquête in op deze pagina, of kopieer deze link in uw browser:

https://nl.surveymonkey.com/r/8KN5KYC

U kunt de enquête invullen tot uiterlijk 20 oktober 12.00 uur.

Alle deelnemers ontvangen een gratis digitaal exemplaar van het rapport. Ook ontvangt u als eerste een uitnodiging voor de officiële presentatie op 29 november.

Thema Smart Lighting en Human Centric Lighting

Dit jaar staat het rapport in het teken van Smart Lighting en Human Centric Lighting. Natuurlijk zal het trendrapport verder ruim aandacht geven aan belangrijke ontwikkelingen rondom wet- en regelgeving.

In tegenstelling tot voorgaande jaren hebben we ook wetenschappelijke inzichten meegenomen, zoals bijvoorbeeld rondom gezondheidseffecten van Human Centric Lighting. We willen daarmee feiten en mythes van elkaar onderscheiden.

Smart Lighting Business Day

Het Smart Lighting + LED Trendrapport wordt 29 november gepresenteerd tijdens het Smart Lighting Business Day te Driebergen (zet deze datum alvast in uw agenda). Iedereen die de enquête heeft ingevuld ontvangt na 29 november kosteloos een digitaal trendrapport. De aanwezigen op de Business Day ontvangen gratis een hardcopy exemplaar.