UNETO-VNI

5 juli startbijeenkomst ‘Lang zult u wonen’ in Overijssel

Nieuws - 15 jun 2017

UNETO-VNI en Bouwend Nederland gaan op 5 juli in Overijssel van start met het project Ondernemend Noaberschap voor wonen, comfort en zorg. In samenwerking met Lang zult u wonen en het Health Innovation Park.

wonenwelzijnzorg-275x200

De 55-plus-markt voor wonen, comfort en zorg is in beweging. Door de vergrijzing stijgt het aantal senior woonconsumenten snel. Zij willen nog lang zelfstandig thuis wonen, ook als op een gegeven moment de vitaliteit wat afneemt. Van overheidswege wordt dit gestimuleerd en ook de zorg richt zich steeds meer op de thuissituatie.

Seniorenmarkt uw groeimarkt?

Heeft u affiniteit met deze doelgroep en staat u open voor samenwerken? Dan liggen er kansen voor u om met nieuwe services en partners in te spelen op de behoeften van senior woonconsumenten. Het doel van het project Ondernemend Noaberschap is die kansen zichtbaar te maken en ze samen te verzilveren. Tijdens deze startbijeenkomst ontdekt u de mogelijkheden om uw diensten en netwerk te versterken.

Datum: Woensdag 5 juli 2017
Locatie: OVG, Nijverheidsstraat 45 in Genemuiden
Tijd: 15.15 tot 17.30 uur
Deelname aan deze bijeenkomst en het project is gratis door een bijdrage van de Provincie Overijssel. Bekijk de website voor meer informatie en aanmelden.

Heeft u belangstelling, maar kunt u 5 juli niet aanwezig zijn? Neemt u dan contact op met John Bakker (projectleider) E john.bakker@xement.nl of T 06 800 904 61.

Ondernemend Noaberschap voor wonen, comfort en zorg. Een project in Overijssel van UNETO-VNI, Bouwend Nederland, Lang zult u wonen en Health Innovation Park. Mede mogelijk gemaakt door de Provincie Overijssel, MKB Nederland Midden en VNO-NCW Midden.


Ook interessant