UNETO-VNI

4 en 11 november: Duurzame Huizen Route

Nieuws - 12 okt 2017

Op zaterdag 4 en 11 november 2017 vindt de Duurzame Huizen Route plaats. In heel Nederland  stelt een groot aantal huiseigenaren hun duurzame woning open. Geïnteresseerden kunnen zo zelf in de praktijk ervaren hoe verduurzaming eruit ziet en aanvoelt.

zonnepanelen

Voor u als ondernemer zijn de dagen een laagdrempelige manier om met klanten in contact te komen. Mensen die meer willen weten over het verduurzamen van hun huis en comfortabeler willen wonen, of juist verbouwingsplannen hebben en energiebesparende maatregelen willen doorvoeren, kunnen op de opendeurdagen ervaringen uit eerste hand horen en vragen stellen. Ondernemers kunnen zelf hun duurzame huis openstellen of klanten vragen om dat te doen als referentie.

Op bezoek bij een ondernemer
Een van de deelnemers die zijn huis openstelt, is Sjaak Schipper. Als ondernemer en installateur paste hij veel duurzame energietechnieken toe in zijn eigen huis. Door mee te doen, laat hij zijn expertise zien en vertelt zijn persoonlijke verhaal. Schipper: “Ik doe dit vanuit  interesse in mijn beroep, maar ook voor de ontwikkeling van mijn  bedrijf. Je kunt je eigen motivatie en inspiratie overbrengen op potentiële klanten.

Meer informatie vindt u op www.duurzamehuizenroute.nl