UNETO-VNI

In Zeeland workshops ‘Meer werk met minder Energie’

Nieuws - 10 jul 2017

In het verlengde van het Zeeuws Energieakkoord organiseert UNETO-VNI workshops ‘Meer werk met minder Energie’. Tijdens deze workshops krijgt u handvatten aangereikt om de misschien nog onbekende, maar onvermijdelijke markt te kunnen bedienen.

zonnepanelen-windmolen275px

Op 10 februari 2017 is het Zeeuws Energieakkoord (ZEA) voor energiebesparing in de bestaande particuliere woningvoorraad ondertekend. Dit was het startsein voor een breed scala van activiteiten rond energiebesparing in de particuliere woningvoorraad. De samenwerkingspartners die het Energieakkoord hebben ondertekend werken gezamenlijk aan de uitwerking van de doelstellingen uit het nationaal SER-Energieakkoord, specifiek ten aanzien van de particuliere woningvoorraad.

Voor deze workshop is dit vertaald in de volgende leerdoelen:

  • Deelnemers zijn op de hoogte van het algemene potentieel in ZLD en weten hoe zij hieruit marktselecties kunnen maken.
  • Deelnemers hebben kennisgenomen van een voorbeeld van (een) (collega) ondernemer(s).
  • Deelnemers hebben kennisgenomen van een gedetailleerde marketingaanpak hoe zij de markt voor eigenaar bewoners concreet moeten aanpakken.
  • Deelnemers hebben geoefend met een intake met een bewoner (E-B) of het gezamenlijk ((kiem) voor alliantie) formuleren van een propositie voor een bestaand initiatief (keuze).

Periode: oktober en november (houd berichtgeving van UNETO-VNI in de gaten voor definitieve data) 
Tijd:   14.00 – 18.00 uur
Locatie: ‘centraal’ in Zeeland
Kosten: kosteloos voor UNETO-VNI-leden, niet leden UNETO-VNI maar wel lid Bouwend Zeeland betalen de kostprijs en overige deelnemers  € 585,- p.p.


Ook interessant voor u: