UNETO-VNI

Forse korting voor leden van UNETO-VNI op bedrijfswageninrichting Sortimo

Nieuws - 27 jul 2017

Leden van UNETO-VNI ontvangen voortaan tussen de 16 en 21 % korting op de bruto adviesprijzen van de bedrijfswageninrichting van Sortimo. Directeur Theo Daanen van Sortimo en UNETO-VNI-directeur Erik van Engelen ondertekenden hiervoor een samenwerkingsovereenkomst tot 1 januari 2019.

Sortimo en UNETO-VNI

Directeur Erik van Engelen van UNETO-VNI is verheugd over de overeenkomst met Sortimo: 'De inrichting van bedrijfswagens is een behoorlijke kostenpost. Dankzij de deal met Sortimo kunnen de leden daarop flink besparen. Door gebruik te maken van de kortingsregeling kunnen onze leden nóg meer voordeel halen uit het lidmaatschap van UNETO-VNI.’

Optimale bedrijfswageninrichting met lange levensduur

Algemeen directeur Theo Daanen van Sortimo: 'Een investering in een goede bedrijfswageninrichting loont. Dankzij de lichte constructie van onze inrichting is het mogelijk meer lading te vervoeren en brandstof te besparen. Dankzij een optimale inrichting is het gereedschap goed gesorteerd. Dat scheelt de monteur kostbare tijd en maakt een professionele indruk op de klant. De bedrijfswageninrichting van Sortimo kenmerkt zich door een lange levensduur. Alle materialen zijn robuust en duurzaam. 'Wij laten de kwaliteit regelmatig tijdens crash- en kwaliteitstests testen en door onafhankelijke experts certificeren.'

Maak gebruik van de ledenkorting!

Kijk bij de ledenkorting Sortimo op onze website om gebruik te maken van korting op de bedrijfswageninrichting van Sortimo.

Kijk ook eens op de overzichtspagina met ledenkortingen. Hier vindt u alle kortingen waar u als lid van UNETO-VNI gebruik van kunt maken, bijvoorbeeld op het gebied van mobiliteit, bedrijfsvoering en opleidingen. Zo haalt u meer voordeel uit uw lidmaatschap!


Bij de foto: Algemeen directeur Theo Daanen van Sortimo (links) en directeur Erik van Engelen van UNETO-VNI (rechts) ondertekenen de samenwerkingsovereenkomst.