UNETO-VNI

Cursussen voor ComfortInstallateur in oktober, november en december

Nieuws - 6 sep 2017

Steeds meer mensen willen langer thuis blijven wonen, maar hun woningen beschikken vaak niet over de juiste voorzieningen. De ComfortInstallateur helpt de consument bij het aanpassen van de woning om langer zelfstandig thuis te kunnen wonen.

Erkend ComfortInstallateur

De UNETO-VNI ComfortInstallateur is opgeleid om mogelijke aanpassingen in huis te inventariseren, de klant te adviseren over woningaanpassingen en deze aanpassingen uit te voeren. Deze installateur is erkend conform de erkenningsregeling Langer Zelfstandig Thuis Wonen (LZTW) van KvINL en staat geregistreerd in het Register ComfortInstallateur.

Heeft u belangstelling om Comfort Installateur te worden? De komende maanden kunt u verschillende trainingen volgen die deel uitmaken van het opleidingsprogramma voor de ComfortInstallateur. De trainingen zijn ontwikkeld door OTIB in samenwerking met UNETO-VNI.

Download deze brochure voor meer informatie over de criteria van de erkenningsregeling LZTW en het Register ComfortInstallateur.

comfortinstallateur

Driedaagse training ‘Aan de slag als ComfortInstallateur’

Een zorgvuldige inventarisatie van de woonwensen is een goed begin om mensen langer zelfstandig thuis te laten wonen. Tijdens deze training maakt u kennis met verschillende gesprekstechnieken om de juiste informatie boven water te krijgen. En leert u zich te profileren als een ComfortInstallateur.

Inhoud: Wat heeft uw klant nodig om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen? Welke informatie heeft u nodig en welke instrumenten kunt u inzetten? Deze vragen staan centraal tijdens de driedaagse training 'Aan de slag als ComfortInstallateur'.

De training wordt afgesloten met een toets, als u de toets met goed gevolg heeft afgelegd, ontvangt u een certificaat.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website Technologiethuis.nu van OTIB.

Data:

  • 4, 12, en 17 oktober 2017
  • 2, 8 en 16 november 2017
  • 7, 14 en 21 december 2017

Tweedaagse cursus ‘Bewonersprofielen: maak kennis met uw (toekomstige) klant’

In twee middagen wordt u geïnformeerd over de woonwensen van uw klanten uit specifieke doelgroepen, met welke vragen zij zitten en wat u met technologische oplossingen kunt doen om uw klanten te helpen.

Inhoud: De cursus wordt in opdracht van OTIB gegeven in de modelwoonwijk van Technologie Thuis Nu! in Woerden. Specialisten van Bartimeus, Longfonds en Alzheimer Nederland vertellen u hoe u rekening kunt houden met wensen van consumenten uit hun doelgroepen. Ook laten zij u ervaren wat een dergelijke beperking betekent voor uw klanten en hoe techniek kan helpen mensen langer zelfstandig thuis te laten wonen. Als u de cursus heeft gevolgd, ontvangt u een bewijs van deelname.

Data: 3 en 10 oktober 2017

Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website Technologiethuis.nu van OTIB