UNETO-VNI
Vakbladen-2016-rbx-Foto-Template-1920x285px

Vakbladen

UNETO-VNI geeft 3 vakbladen uit: Klimaat & Sanitair (K&S), Elektro & Ict (E&I) en VV+, alle drie autoriteit en marktleider in hun segment. Ze worden zowel door fabrikanten, adviseurs, technische diensten als installateurs gelezen. Elk vakblad heeft een maandelijkse online nieuwsbrief. Als abonnee heeft u ook toegang tot ons rijke archief met vaktechnische artikelen.

Leden ontvangen 1 van de 3 vakbladen gratis, maar ook niet-leden kunnen een abonnement afsluiten. Een extra abonnement kost slechts 36,00 euro. Voor nog meer abonnementen gelden speciale tarieven, kijk daarvoor op de abonnementenpagina. Ook niet-leden kunnen een abonnement afsluiten (voor slechts 98,00 euro per jaar). Bent u docent of medewerker bij een onderwijsinstelling, dan kunt u een gratis abonnement aanvragen via uw opleiding.

Klimaat & Sanitair (K&S)

Het vakblad voor ondernemers in de klimaat- en sanitairtechniek houdt in meer dan 500 pagina’s per jaar W-Installateurs op de hoogte van alle relevante trends en ontwikkelingen, achtergronden en productinnovaties op het gebied van klimaat- en sanitairtechniek. Het magazine geeft praktische tips aan installatieprofessionals en handvatten op het gebied van bedrijfsvoering en de markt aan ondernemers.

Aan de orde komen onder andere duurzame transformatie, warmtepompen, binnenklimaat, energieopslag, zonnewarmte, afvoertechnieken, verwarming, sanitaire technieken en de integratie van E&W.

BEKIJK EEN COMPILATIE VAN K&S

Elektro & Ict (E&I)

Het vakblad voor ondernemers in de elektrotechniek en ict houdt in meer dan 500 pagina’s per jaar E-Installatieprofessionals op de hoogte van alle relevante trends en ontwikkelingen, achtergron­den en productinnovaties op het gebied van elektrotechniek en ICT. Het magazine geeft praktische tips aan installatieprofessionals en handvatten op het gebied van bedrijfsvoering en de markt aan ondernemers.

Aan de orde komen onder andere verlichting, slimme zorg, solar, opleidingen, BIM, beveiliging, intelligente infrastructuur, all electric, comfortabel leven en duurzame transformatie.

BEKIJK EEN COMPILATIE VAN E&I

VV+

Het magazine VV+ is al 75 jaar het toonaangevende medium voor installatiedeskundigen op hbo-/wo-niveau in de gebouwde omgeving. Wetenschappelijk onderlegde auteurs behandelen alle rele­vante technische en wetenschappelijke innovaties, ontwikkelingen en achtergronden op het gebied van gebouw-gebonden installatietechniek in de woningbouw en utiliteit.

Onderwerpen strekken zich uit over klimaattechniek, sanitaire technieken, energietechniek, koudetechniek, elektro-, infra- en proces­techniek, duurzame gebouwtechniek, koeling, energieopslag, BIM, verwarming, waterinstallaties en duurzame installaties.

Abonnement nemen of proefexemplaar bestellen?

Ga naar de abonnementenpagina. Hier kunt u ook een proefexemplaar aanvragen of compilaties bekijken van K&S en E&I. Bent u docent of medewerker bij een onderwijsinstelling, dan kunt u een gratis abonnement aanvragen via uw opleiding.

Vragen of opmerkingen?

Mail de redactie van UNETO-VNI Media.