UNETO-VNI
Vakbladen-2016-rbx-Foto-Template-1920x285px

Vakbladen

UNETO-VNI geeft 2 vakbladen uit: E&W Installatietechniek en VV+, beide autoriteit en marktleider in hun segment. Ze worden zowel door fabrikanten, adviseurs, technische diensten als installateurs gelezen. Elk vakblad heeft een online nieuwsbrief. Als abonnee heeft u ook toegang tot ons rijke archief met vaktechnische artikelen.

Leden ontvangen 1 van de 2 vakbladen gratis, maar ook niet-leden kunnen een abonnement afsluiten. Een extra abonnement kost slechts € 39,00 euro. Voor nog meer abonnementen gelden speciale tarieven, kijk daarvoor op de abonnementenpagina van E&W of VV+. Ook niet-leden kunnen een abonnement afsluiten (voor slechts € 159,00 per jaar voor E&W Installatietechniek en € 98,00 voor vakblad VV+). Bent u docent of medewerker bij een onderwijsinstelling, dan kunt u een gratis abonnement aanvragen via uw opleiding.

E&W Installatietechniek

UNETO-VNI wil vakmensen helpen om hun beroep goed uit te kunnen oefenen. Volgens de laatste richtlijnen en kwaliteitseisen en met de nieuwste installatietechnieken. In overeenstemming met de geldende technische normen en veiligheidseisen, met praktische tips en verantwoorde aanwijzingen, zodat ze hun klanten optimaal bedienen.

Het aandeel installatietechniek in de gebouwde omgeving neemt immers toe en innovatieve technieken en ontwikkelingen vragen behalve om toelichting ook om een kritische benadering. Daarvoor geeft UNETO-VNI onder meer het vakblad E&W Installatietechniek uit, met een tweewekelijkse digitale nieuwsbrief. Bovendien stellen wij voor abonnees een rijk archief met duizenden verhelderende artikelen ter beschikking. Op de site van E&W Installatietechniek publiceren we ook tientallen voor iedereen toegankelijke instructiefilms. Vraag een abonnement aan op E&W Installatietechniek.

VV+

Het magazine VV+ is al 75 jaar het toonaangevende medium voor installatiedeskundigen op hbo-/wo-niveau in de gebouwde omgeving. Wetenschappelijk onderlegde auteurs behandelen alle rele­vante technische en wetenschappelijke innovaties, ontwikkelingen en achtergronden op het gebied van gebouw-gebonden installatietechniek in de woningbouw en utiliteit.

Onderwerpen strekken zich uit over klimaattechniek, sanitaire technieken, energietechniek, koudetechniek, elektro-, infra- en proces­techniek, duurzame gebouwtechniek, koeling, energieopslag, BIM, verwarming, waterinstallaties en duurzame installaties. Vraag een abonnement aan op VV+.

U kunt hier ook een proefexemplaar aanvragen. Bent u docent of medewerker bij een onderwijsinstelling, dan kunt u een gratis abonnement aanvragen via uw opleiding.

Vragen of opmerkingen?

Mail de redactie van UNETO-VNI Media.