UNETO-VNI

Nieuws en Persberichten

RSS
Nieuws | 22 augustus 2017

Vakbeurs over duurzame energieopwekking en -besparing op 10, 11 en 12 oktober

De Vakbeurs Energie van 10 t/m 12 oktober in Den Bosch is een waardevol platform voor ondernemers die zich serieus bezighouden met duurzame energieopwekking en -besparing.

Nieuws | 18 augustus 2017

ICT/Datanetwerken nu ook in UNETO-VNI ledenzoeker

Via de UNETO-VNI ledenzoeker kunt u nu ook zoeken op bedrijven gespecialiseerd in ICT/Datanetwerken.

Nieuws | 17 augustus 2017

'Betrek bedrijfsleven bij herziening curriculum funderend onderwijs'

Maak de herziening van het curriculum voor het funderend onderwijs tot prioriteit van het nieuwe kabinet. Hiertoe worden informateur Zalm en de onderhandelende partijen opgeroepen in een brief van UNETO-VNI, Koninklijke Metaalunie, FME, Jet-Net, VNO-NCW, Bouwend Nederland en MKB Nederland.

Nieuws | 03 augustus 2017

Proef bij Feenstra: bestelbus maakt plaats voor fiets

Veel bezorgdiensten bezoeken klanten in het stadscentrum al met de fiets. Is dit ook een oplossing voor installateurs? Feenstra onderzoekt het in een pilot. Ook UNETO-VNI werkt mee aan een onderzoek om servicelogistiek in de stad te verbeteren.

Nieuws | 31 juli 2017

Derde serie Waterwerkbladen ter commentaar gepubliceerd

De derde serie Waterwerkbladen is aangepast en voor commentaar gepubliceerd. Dit zijn 20 stuks Waterwerkbladen in concept.

Nieuws | 31 juli 2017

Bijeenkomst Innovatiegroep Sanitaire Technieken TVVL over warmtapwatercirculatie

TVVL Innovatiegroep Sanitaire Technieken organiseert op 29 september, tijdens de Dutch Green Building week, een bijeenkomst om nieuwe ontwikkelingen en ideeën in te brengen voor onderzoeksonderwerpen en richtlijnen op het gebied van warmtapwatercirculatie.

< vorige<
1 2 3 ...