UNETO-VNI

Nieuws en Persberichten

RSS
Nieuws | 24 maart 2017

Energiezuinige keuze in winkel weer begrijpelijk door nieuwe regels

De aanduiding van de energie-efficiëntie op huishoudelijke apparaten is de laatste jaren door alle plusjes, van A+ tot A+++, onbegrijpelijk geworden. Daarom wordt nu teruggegaan naar de simpelere A-G schaal. Hierover zijn het Europees Parlement en de lidstaten het eens geworden. ‘Dat is goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee’, zegt Rob Wierenga, manager Detailhandel van UNETO-VNI.

Nieuws | 24 maart 2017

Expert.nl 2e bij ShoppingAwards XL Consumer Electronics

Vanuit traditionele offline retail heeft de Nederlandse Expert Groep zich sterk weten te ontwikkelen als E-Commerce speler. Expert.nl eindige als 2e tussen andere grote spelers als bol.com en de uiteindelijke winnaar Coolblue. “Iets waar we vreselijk trots op mogen zijn! Om zo tussen deze grote pure e-players namen te staan. We zijn als organisatie van ver gekomen en voor om dit voor een eerste jaar te bereiken is iets waar we met al onze 120 leden hard aan hebben gewerkt, volgend jaar zijn we weer van de partij!”, aldus algemeen directeur Dik Pijl en hoofd E-commerce Jeroen Menheere. Namens UNETO-VNI feliciteerden voorzitter Doekle Terpsta en algemeen direrecteur Erik van Engelen Expert dan ook van harte met dit behaalde resultaat.

Nieuws | 23 maart 2017

Column: Maak mij overbodig!

Kunnen inschrijvers met een aanbestedende dienst bellen over een lopende aanbesteding? Nee, want een inschrijver kan worden uitgesloten. Daarom bel ik namens de installatiebranche regelmatig met aanbesteders en stel mijn vragen. 

Nieuws | 22 maart 2017

10 april: Ontmoetingsmarkt Techniek Flevoland

Voor Flevolandse ondernemers in de technische sectoren is er op maandag 10 april een interactieve ontmoetingsmarkt met het beroepsonderwijs.

Nieuws | 20 maart 2017

Hoe bindt u medewerkers aan uw organisatie?

Ook benieuwd hoe u uw medewerkers tot 67 jaar en ouder duurzaam kunt inzetten? Wat zijn de oplossingen waarbij het om de mens draait en niet om bestaande financiële en verzekeringssystemen?

Persbericht | 20 maart 2017

Ruim 47.000 professionals zijn Bewust Veilig

'Natuurlijk is veiligheid alle dagen belangrijk, maar één dag per jaar staan we er op werklocaties van bouw-, infra- en installatiebedrijven extra bij stil. Die ene dag per jaar heet 'Bewust Veilig' en dat is vanaf nu altijd op de derde vrijdag in maart', zo stellen Doekle Terpstra, voorzitter UNETO-VNI en Maxime Verhagen, voorzitter van Bouwend Nederland.

< vorige<
1 2 3 ...