UNETO-VNI

Comfort en veiligheid in uw eigen huis

Hoe wilt u in de toekomst wonen? In uw eigen woning en vertrouwde omgeving met belangrijke sociale contacten? Comfortabel en prettig met alle noodzakelijke voorzieningen binnen handbereik?

Uiteraard in een veilige omgeving, voor een ongestoorde nachtrust. Heeft u wel eens nagedacht over de technische voorzieningen in uw huis? Veel daarvan ziet u niet omdat het verscholen is achter wanden, de vloer of het plafond. Als uw installaties ouder zijn dan 15 jaar is het goed om daar eens bij stil te staan.

Comfort en veiligheid in huis verbeteren

Wilt u ook het comfort en de veiligheid in uw huis verbeteren? Denk aan een warme, anti-slipvloer en een inloopdouche om valpartijen in de badkamer te voorkomen. De UNETO-VNI ComfortInstallateur is speciaal getraind om aanpassingen hiervoor te inventariseren. Hij kan u een deskundig adviseren over woningaanpassingen waardoor u langer zelfstandig thuis kunt blijven wonen. Nu investeren in comfort en veiligheid betekent dat u er ook nu al van kunt genieten.

Voor meer inspiratie kunt u de brochure Haal meer comfort in huis lezen. En loop eens met een andere blik door uw kamers. Maar wilt u zich volledig laten informeren of heeft u advies nodig? Dan zet de ComfortInstallateur graag alle mogelijkheden voor u op een rij.

Wat is de meerwaarde van de ComfortInstallateur?

  • Hij is speciaal opgeleid om mogelijke aanpassingen te inventariseren aan de hand van de Woningcheck
  • Hij is op de hoogte van technologische oplossingen voor levensloopbestendig wonen en voor mensen met een beperking
  • Hij kan u een deskundig advies geven waardoor u langer zelfstandig thuis kunt blijven wonen
  • Hij kan andere professionals inschakelen indien nodig bij de woningaanpassing zodat u slechts 1 contactpersoon heeft
  • Hij is aangesloten bij de branchevereniging UNETO-VNI en beschikt over alle vakdiploma’s
  • Hij maakt gebruik van de door UNETO-VNI voorgeschreven algemene voorwaarden
  • U als klant kunt gebruik maken van de geschillencommissie van UNETO-VNI in geval van discussie over de oplevering van het werk

Kortom, met een ComfortInstallateur haalt u een vakman in huis!