UNETO-VNI

Metalen dakbedekking

Metalen dakdekkers brengen materialen aan op daken en houden zich ook bezig met reparatie en restauratie. Ze werken met zink, koper en lood.

Door duurzame en tijdloze materialen toe te passen, kunnen monumenten hun historische waarde behouden en hebben gebouwen met een moderne architectuur langdurig allure. Historische gebouwen met een eeuwenoud koperen dak worden zo goed mogelijk gerestaureerd. Bij nieuwe gebouwen valt de keuze steeds vaker op zink. 

Afgestemd op de wensen van de opdrachtgever, de architectuur, de klimaatomstandigheden en de gewenste vorm en uitstraling, past de metalen dakdekker de meest geschikte materialen en technieken toe. De specialisten op dit gebied zorgen niet alleen voor een vlekkeloze uitvoering, maar geven ook een gedegen advies aan particulieren, architecten, bouwbedrijven, gemeenten en de rijksoverheid.

Onderwerp-2016--metalendakbedek
showMetaLink
SAN Metalen dakbedekking

Dit onderwerp is toegevoegd aan uw interesses.

Producten en diensten

NIEUWS

COMMISSIE

Vakcommissie Metalen Dakdekkersgilde

De vakcommissie bestaat uit aantal actieve leden vanuit de Vakgroep Metalen Dakdekkersgilde die ondersteuning krijgt van de UNETO-VNI-branchemanager. De commissie organiseert activiteiten, volgt relevante ontwikkelingen op de voet en overlegt geregeld met derden.

Ron-Stralendorf-180x180

VOORZITTER
Ron van Stralendorff
InstallatieWerk Achterhoek Rivierenland