UNETO-VNI
elektrotechniek1920x550px

Elektrotechniek

Voor de specialist op het terrein
van elektrotechniek

De elektrotechniek is een breed vakgebied dat sterk aan belang wint. Duurzame ambities leiden naar all-electric woningen en gebouwen, smart grids en elektrische mobiliteit. Naar decentrale opwekking en opslag van elektrische energie. Aan de andere kant biedt de elektrotechniek oplossingen voor de uitdaging om mensen langer zelfstandig thuis te laten wonen, om woningen en gebouwen slimmer te maken.

In de elektrotechniek staan technische normen als de NEN 1010, NEN 3140 of NEN 2535 centraal. Met de Voorschriftenwijzer (S-bladen) biedt UNETO-VNI de elektrotechnische installateur uitgebreide informatie over technische voorschriften en regelgeving. Kennisuitwisseling over elektrotechniek vindt plaats in verschillende vakgroepen.

Wij werken voor u aan:

Op onderstaande onderwerp-pagina’s vindt u al onze producten, diensten en activiteiten in het kennisgebied Elektrotechniek.

Onderwerpen

ATEX

Beheer en inspectie

Beveiliging

Bliksem- en over- spanningsbeveiliging

Brandmeld- en ontruimingsinstallaties

Elektromechanisch onderhoud

Laagspannings- installaties

Lichtreclame

Noodverlichtings- installaties

Verlichtings- installaties

Zonne-energie- installaties

Agenda Elektrotechniek

Op dit moment zijn er geen bijeenkomsten gepland

PROJECT

Meest duurzaam gerenoveerde kantoor: van energielabel G naar A++

Het kantoorgebouw van verzekeraar a.s.r. in Utrecht ontving de titel ‘Meest duurzaam gerenoveerde kantoor van Nederland’ na de opening door minister Dijsselbloem. De renovatie werd uitgevoerd door installatiebedrijf Kuijpers en Ballast Nedam, met als resultaat een besparing van 56 procent op de energierekening. 

asr renovatie