UNETO-VNI

Juridisch advies op maat

De dienstverlening van UNETO-VNI op juridisch gebied bestaat momenteel uit het behandelen van eenvoudige vraagstukken over bijvoorbeeld ontslag, reiskosten, incasso van een vordering, aansprakelijkheid voor de kwaliteit van het werk, aanbestedingen of de positie van zzp-er.

Dit advies is gratis voor het bedrijf dat de vraag stelt. De kosten worden gefinancierd uit de verenigingskas en dus gedragen door de leden als groep. Daarnaast verzorgt UNETO-VNI presentaties over juridische onderwerpen aan groepen leden en medewerkers van leden tijdens bijeenkomsten voor leden.

Juridisch advies op maat 

Soms is er echter behoefte aan diepgaander advies. Het corresponderen met de andere partij of begeleiding bij een gerechtelijke procedure bijvoorbeeld. Daarom biedt UNETO-VNI vanaf nu ook juridisch advies op maat.

Hiermee gaan we een stap verder dan het eerste telefoontje of emailtje van het eerstelijnsadvies. U kunt er voor kiezen u verder te laten helpen door juridisch specialisten die de branche kennen. Hiervoor betaalt u dan een tarief per uur of een vast bedrag afhankelijk van de dienst.

Onderwerpen advies op maat

Op onderstaande onderwerpen kunnen we u voorzien van advies op maat. Klik op de titels voor meer informatie.

Workshops

UNETO-VNI heeft naast de bestaande workshops in bouw- en aanbestedingsrecht extra workshops ontwikkeld. Deze worden incompany gegeven op locatie van het bedrijf of voor meerdere bedrijven gezamenlijk op basis van open inschrijving op een locatie in de regio.