UNETO-VNI

Warmtepomp-event Hoofddorp

Op 17 oktober vindt de officiële ingebruikname van het Warmtepompcentrum Noord-Holland in Hoofddorp.

Dit centrum – het praktijklokaal voor warmtepompen in ons land – is tot stand gekomen met steun van diverse partners en overheid.  Het voorziet in de behoefte van de installatiebedrijven om zich optimaal voor te bereiden op een toekomst zonder gas, met méér warmtepompen en zo een bijdrage te leveren aan de verduurzaming van de gebouwde omgeving.

Speciale Leergang Warmtepompen

De komende jaren zullen steeds meer woningen en gebouwen worden aangesloten op warmtepompen. Installateurs die kennis hebben van deze techniek kunnen een bijdrage leveren aan de verduurzaming van de gebouwde omgeving. UNETO-VNI, opleidingsfonds OTIB, Installatiewerk Nederland, ROVC Technische Opeldingen, de industrie en de overheid helpen u om deze kennis op te doen. Hiervoor is een speciale Leergang Warmtepompen ontwikkeld. Zo kunnen installatiebedrijven zich optimaal voorbereiden op een toekomst met minder cv-ketels en méér warmtepompen!

Aanmelden

Meld u snel aan via de blauwe aanmeldknop aan de rechterzijde. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.


Contact
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met Valerie Stubbe, T. 079 325 06 55 of E. v.stubbe@uneto-vni.nl.

Leden
Niet leden