UNETO-VNI

Veilig werken Middenkader Management

Wilt u een bezoek van de Inspectie SZW met vertrouwen tegemoet zien en met glans kunnen doorstaan? Wilt u de laatste ontwikkelingen in uw bedrijf inzetten om veilig werken te stimuleren? Blijft u voldoen aan de arbowetgeving en behoudt u uw certificering zonder drempels? Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen Veilig Werken voor middenkader en management in de installatiebranche.

Wat kunt u verwachten?

De Praktijkdag Veilig Werken is een inspirerende en interactieve bijeenkomst met verschillende modules onder leiding van professionele cursusleiders met bewezen deskundigheid. Zij praten u bij over de actuele wetgeving en technieken en geven u praktische handvatten om uw veiligheid op de werkvloer te vergroten. Daarnaast wisselt u ervaringen uit met collega’s van andere bedrijven. De modules van de Praktijkdag staan garant voor boeiende onderwerpen.

De Praktijkdagen starten om 9.30 uur en sluiten af om 17.00 uur. Na afronding ontvangt u een certificaat van deelname.

Kosten

De deelname aan één van de Praktijkdagen Veilig Werken voor middenkader en management (vier modules) is kosteloos.

Bekijk een overzicht van alle praktijkdagen in 2019


Bent u verhinderd? Tot twee dagen van tevoren kunt u zich kosteloos afmelden. In andere gevallen brengen wij 50 euro in rekening. 
Afmelden kan alleen per mail.

Contact 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met Susanne Klinge, T. 079 325 0606 of s.klinge@uneto-vni.nl.

Leden
0,-
Niet leden
0,-
09:30 - 12:30 uur
Aanvang
12:30 - 13:00 uur
Pauze
13:00 - 17:00 uur
Aanvang 2e deel dag