UNETO-VNI

Vakdag Lichtreclame

Na het succes van vorig jaar organiseren UNETO-VNI en de Belgian Sign Organization (BSO) samen met Sign+ Magazine op 15 november een Vakdag Lichtreclame. Signmakers en lichtreclamebedrijven uit Nederland en België zijn van harte welkom bij Q-Lite in Baarle-Hertog (België) voor een boeiend en leerzaam middagprogramma met voldoende ruimte om te netwerken.

vakdag-verlichting-275

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Heroriëntatie vakgebied lichtreclame
Het vakgebied lichtreclame wordt breder en breder. Hoe bereidt een bedrijf zich daar op voor? Hoe bereidt een brancheorganisatie zich daarop voor? En hoe kan de markt beter worden bediend? Organisatieadviseur Gerard Barends begeleidt de Vakgroep Lichtreclame hierin. Dit proces is rond de zomer begonnen en zal tot in het nieuwe jaar doorlopen. De tussentijdse uitkomsten worden tijdens de Vakdag gedeeld; interessant voor alle bedrijven die actief zijn in deze sector.

Hoe optimaliseer ik mijn bedrijf?
Ger Zwartendijk van Management Centrum laat u op onderhoudende wijze zien wat ‘het spelen met’ prijzen, marges, kosten, uren kan betekenen voor uw winst, uw marge, uw continuïteit en uiteindelijk ook voor uw persoonlijk gewenste resultaat en welzijn. Taaie materie? Wellicht. Interessant? Zeker! Belangrijk voor uw als ondernemer? Zonder meer!

Fespa Nederland
Collega-brancheorganisatie Fespa Nederland zal ook aanwezig zijn en een inhoudelijke bijdrage leveren. De werkzaamheden van bedrijven in de printsector, van oudsher veel Fespa-leden, raken steeds vaker die van de lichtreclamesector. Hoe kunnen ze elkaar versterken?

Telerex
Telerex is een technisch importeur en distributeur van elektronische en elektromechanische bouwstenen voor de OEM markt en de LED-markt in de Benelux. Telerex zal ingaan op drivers in relatie tot de energiehuishouding en wat te doen met het energie- en duurzaamheidsvraagstuk.

Kennismaking Q-Lite
Gastbedrijf Q-Lite, fabrikant van led-displays en gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en verkoop van elektronische informatiesystemen en ledschermen, biedt u een rondleiding door het bedrijf. Ook hoort u wat het bedrijf de lichtreclame-industrie en signmakers kan bieden.

Ontmoet uw vakcollega’s!
Wij ontvangen u met een lunch, aangeboden door de organisatie. De Vakdag Lichtreclame wordt afgesloten met een diner, die optioneel en voor eigen rekening is, maar qua netwerkopties onbetaalbaar is!

Voor wie?
Signmakers en lichtreclamebedrijven, zowel leden van UNETO-VNI en BSO als niet-leden.

Aanmelden
Bent u erbij op 15 november? Meld u dan nu aan via de aanmeldbutton op deze pagina. Deelname is voor leden van UNETO-VNI en leden van de Belgian Sign Organization (BSO) kosteloos, voor niet-leden zijn de kosten 75 euro. In september/oktober ontvangt u het definitieve programma.


Bent u verhinderd? Tot twee dagen van tevoren kunt u zich kosteloos afmelden. In andere gevallen brengen wij u € 50,- onkosten in rekening.

Contact
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met Kitty Parry, E k.parry@uneto-vni.nl of T 079 325 06 42

Leden
0,00
Niet leden
75,-

12.00 – 13.00:  Ontvangst bezoekers met lunch
13.00 – 13.30:  Opening door Ton van der Schoot, voorzitter Vakcommissie Lichtreclame UNETO-VNI  en directeur Licht & Reclame R3D en presentatie Q-Lite
13.30 – 15.00:  Presentaties
15.00 – 15.15:  Pauze
15.15 – 16.00:  Rondleiding Q-Lite 
16.00 – 16.45:  Presentatie
16.45 – 17.00:  Afsluiting door Ton van der Schoot
17.00 – 17.30:  Borrel
17.30 – 20.30:  Afsluitend diner in restaurant in de buurt (optioneel en voor eigen rekening)

Er zijn nog geen deelnemers bij deze bijeenkomst.