UNETO-VNI

Vakdag Lichtreclame op 15 november bij Livingprojects

UNETO-VNI en de Belgian Sign Organization (BSO) organiseren in samenwerking met Sign+ Magazine op 15 november a.s. de Vakdag Lichtreclame in Breda. De eerste gezamenlijk georganiseerde editie voor Nederlandse én Belgische sign- en lichtreclamebedrijven.

Tijdens deze vakdag hoort u over de laatste stand van zaken op het gebied van lichtreclame, waaronder ook wet- en regelgeving. Onderwerpen die aan bod komen zijn:

 • Content op led display centers - digital signage en narrowcasting.
  Sprekers: Dennis de Man (IP Digital Signage Solutions) en Pieter Meijer (Lightking Benelux).
 • De mogelijkheden van 3D-printen bij de creatie van (verlichte) signs. Spreker:
  Massivit 3D.
 • 'Reclame langs wegen' - inhoud en impact van de recente CROW-publicatie over (verlichte) reclame langs wegen. Spreker: Arthur Klink (OVL NL, Gemeente Utrecht en lid stuurgroep CROW)
 • CE, aansprakelijkheid en wetgeving; wanneer ben je fabrikant, respectievelijk installateur en wat zijn de consequenties? Spreker: Jaap Nuesink (Dekra).
 • Een expert van het bedrijf Livingprojects informeert u over de psychologie achter de inzet van verschillende technieken om een totaalbeleving te creëren. Livingprojects is een toonaangevende speler in de professionele lichtbranche in Nederland als het gaat om creatieve en conceptmatige technische oplossingen met licht, geluid, beeld, geur en aansturing.
 • Innovatie in lichtreclame: welke mogelijkheden biedt draadloze LED verlichting voor de lichtreclame producent? Spreker: Pieter Peeters van Stogger.

   

Voor wie interessant?
De Vakdag Lichtreclame is interessant voor sign- en lichtreclamebedrijven (waaronder zowel leveranciers, als installateurs en adviseurs) uit zowel Nederland als België.

Kosten
Gratis voor leden van UNETO-VNI en BSO (inclusief lunch en exclusief mogelijke deelname aan afsluitend dinerbuffet). Niet-leden betalen € 75,- p.p. (inclusief lunch en exclusief mogelijke deelname aan afsluitend dinerbuffet).


Bent u verhinderd? Tot twee dagen van tevoren kunt u zich kosteloos afmelden. In andere gevallen brengen wij u € 50,- onkosten in rekening.

Contact
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met Valerie Stubbe, v.stubbe@uneto-vni.nl

Leden
0,00
Niet leden
75,00
12:00 - 13:00 uur
Ontvangst met lunch (wordt u aangeboden door de organiserende partijen)
13:00 - 15:30 uur
Inhoudelijke presentaties
15:30 - 17:00 uur
Presentatie Livingprojects inclusief rondleiding
17:00 - 19:00 uur
Afsluitend buffet (voor eigen kosten en op inschrijving)
Er zijn nog geen deelnemers bij deze bijeenkomst.