UNETO-VNI

RI&E in de praktijk 15 november 2018

‘Beperk verzuim en verloop, begin bij de RI&E,’ dat was het thema van de Week van de RI&E 2018 (11 t/m 15 juni 2018). De Risico-Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) geeft praktische handvatten om ongevallen en verzuim te voorkomen. Maar, hoe maakt u een RI&E die past bij uw bedrijf? Dat is het onderwerp van de workshopreeks “RI&E in de praktijk”. Speciaal voor de technische installatiebranche, isolatiebranche en koudetechniek.

Waarom de workshop gaan doen?

De RI&E is een praktisch hulpmiddel om op een gestructureerde manier mogelijke risico’s te inventariseren op het gebied van veiligheid en gezondheid. Tijdens de interactieve workshop “RI&E in de praktijk” krijgt u handvatten om een RI&E op te stellen en uit te voeren. Daarnaast sluiten we aan bij de Arbocatalogus, de toegevoegde waarde van een project-RI&E en natuurlijk ook bij uw vragen. Naast inspiratie en informatie  biedt de workshop de mogelijkheid om kennis en ervaringen uit te wisselen met collega’s uit andere bedrijven.   

Voor wie?
De workshop is bedoeld voor management, projectleiders en preventiemedewerkers, die nog met een RI&E te maken krijgen of behoefte hebben aan extra informatie. Per workshop is er plek voor maximaal 14 deelnemers.

Data en aanmelden
De workshop vindt plaats op 15 november a.s. in Breda Inloop om 12.00 uur met een broodje. De workshop eindigt ca. 17.00 uur.

Er zijn geen kosten verbonden aan deze workshop.

Voorbereidingen voor de deelnemers:
Neem zelf een laptop waarmee u via WiFi kunt werken. Let daarbij op: oude laptops hebben soms een besturingssysteem dat niet krachtig genoeg meer is. Laptops die al even niet gebruikt zijn: zet die de dag van te voren even aan met internetverbinding zodat eventuele software-updates geladen worden. Als u dat niet doet, kan de computer gaan blokkeren op de workshopdag en dat is zonde van de tijd. Vergeet uw voedingskabel niet. Heeft u geen beschikking over een laptop, neem dan contact op met Susanne Verhoev (T. 079-325 06 06).

Zorg dat u een OTIB-online account heeft voordat u op de workshop komt. Heeft u die nog niet? Vraag die dan aan via de Servicedesk van OTIB, via telefoon 0800 88 55 885 of www.otib-online.nl. Regel dit dus ruim van tevoren en zorg dat u de wachtwoorden bij u heeft. Test thuis of u kunt inloggen met de inloggegevens, zodat dit ook lukt op de workshopdag.


Bent u verhinderd? Tot twee dagen van tevoren kunt u zich kosteloos afmelden. In andere gevallen brengen wij u € 50,- onkosten in rekening.

Contact
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact met Susanne Verhoev, s.verhoev@uneto-vni.nl

 

Leden
Niet leden
12:00 - 12:30 uur
Inloop met broodje
12:30 - 15:00 uur
Begin workshop
15:00 - 15:15 uur
Pauze
15:15 - 17:00 uur
Vervolg workshop