UNETO-VNI
Regiobijeenkomst installatie

UNETO-VNI BIJEENKOMST | Regio Zuid

Energietransitie: loze kreet of nieuwe werkelijkheid voor installatiebranche?

Een duurzame toekomst met nieuwe businessmodellen, nieuwe rollen en samenwerkingsvormen. Er zijn genoeg goede voorbeelden in andere sectoren, zoals ‘het verdienmodel van Spotify’, of de waarde ontwikkeling van Airbnb en de successen van ‘klanten tevredenheidskoning Coolblue’. Een toekomst waar we nog een beetje over mogen dromen, maar concreet maken door vooral aan de slag te gaan. Ook voor de installatiebranche liggen er volop kansen. Welke dat zijn, hoort u tijdens de UNETO-VNI bijeenkomst in de regio op maandag 8 mei in Terheijden van 14.30 – 18.45 uur.

Na het plenaire gedeelte waar we u bijpraten over de actualiteiten in uw regio, de branche, UNETO-VNI, OTIB en UNETO-VNI Verzekeringen staat tijdens de workshops ondernemen in de toekomst centraal:

Workshop 1: De uitdaging
Peter Linders daagt u tijdens zijn workshop uit om het bestaande traditionele denken los te laten en veel frisser, innovatiever te kijken naar de toekomst.

Peter Linders is één van de initiatiefnemers van Stichting Kwartiermakers in de Bouw. Samen met anderen werkt hij met trots aan baanbrekende initiatieven voor een (duurzame) transitie. Door met lef te pionieren, dwars te denken maar altijd hands-on en resultaatgericht. In 2012 had hij de moed om een goed betaalde baan achter zich te laten en zich vol in te gaan zetten voor het versnellen van de energietransitie. Als kwartiermaker, aanjager, columnist, frisdenker, grijpt Peter iedere kans aan om de sector wakker te schudden.

Workshop 2: De aanpak voor uw bedrijf
In deel 2 van de workshop met Peter Linders werken we samen naar oplossingen voor uw bedrijf. Welke specifieke mogelijkheden ziet u en hoe kunt u de toekomstplannen vertalen naar mogelijkheden voor uw eigen bedrijf? Formuleren van missie, visie en strategie in een notendop. Kortom: u moet zelf aan de bak!

Leden
Niet leden
14:15 - 14:30 uur
Inloop
14:30 - 15:00 uur
Nieuws vanuit de regio, de branche, UNETO-VNI, OTIB en UNETO-VNI Verzekeringen
15:00 - 16:00 uur
Workshop 1: De uitdaging
16:00 - 16:15 uur
Pauze met een hartige snack
16:15 - 17:15 uur
Workshop 2: De aanpak voor uw bedrijf
17:15 - 18:45 uur
Buffet en netwerken

Binnenkort treft u hier een overzicht van alle deelnemers.