UNETO-VNI
regiobijeenkomst-1920px

UNETO-VNI BIJEENKOMST | Regio Midden

Ondernemen in de installatiebranche: nu en in de toekomst

‘De branche vergrijst’ en 'Internet maakt alles kapot. Zomaar wat signalen die we bij UNETO-VNI vaak horen. De markt van installatiebedrijven is in beweging na de crisisjaren. Dat zorgt voor nieuwe uitdagingen als technische vooruitgang in elektronica en ICT, en inspelen op verduurzaming. Uitdagingen die consequenties hebben voor uw bedrijfsprocessen.

Hoe speelt u in op de toekomst met uw bedrijfsprocessen? Hoe zorgt u dat uw marges niet verder onder druk komen te staan? Antwoorden op deze vragen en meer krijgt u tijdens de UNETO-VNI bijeenkomst in de regio op dinsdag 9 mei in Almere van 14.30 – 18.45 uur.

Na het plenaire gedeelte waar we u bijpraten over de actualiteiten in de uw regio, de branche, UNETO-VNI, OTIB en UNETO-VNI Verzekeringen zijn er twee praktische workshops:

Workshop 1 Slim Calculeren en offreren kan uw winst verdubbelen!?
Kunt u door slim calculeren en offreren uw winst verdubbelen? Uit recent benchmarkonderzoek blijkt dat het antwoord voor 80 procent van de bedrijven ‘JA’ is. Tijdens deze workshop hoort u waar u die winst kunt behalen en krijgt u een toelichting over het berekenen van het uurloon. Ook krijgt u inzichten in de economische vooruitzichten voor de installatiebranche 2017 en de effecten voor uw bedrijf.

Workshop 2 De rol van de installateur in de toekomst
Bent u als installateur voorbereid op uw toekomstige rol in de keten en de relatie met uw klant? Hoe speelt u in op nieuwe behoeften in de markt? Tijdens deze workshop worden de vier toekomstprofielen in onze branche toegelicht. Na het volgen van deze workshop kunt u voor uzelf bepalen welke rol u nu heeft en welke rol u juist wilt hebben in de toekomst. En hoe u hier zelf mee verder kunt zodat ook u klaar bent voor de toekomst.

Leden
Niet leden
14:15 - 14:30 uur
Inloop
14:30 - 15:00 uur
Nieuws vanuit de regio, de branche, UNETO-VNI, OTIB en UNETO-VNI Verzekeringen
15:00 - 16:00 uur
Workshop 1: Slim Calculeren en offreren kan uw winst verdubbelen!?
16:00 - 16:15 uur
Pauze met een hartige snack
16:15 - 17:15 uur
Workshop 2: De rol van de installateur in de toekomst
17:15 - 18:45 uur
Buffet en netwerken

Binnenkort treft u hier een overzicht van alle deelnemers.