UNETO-VNI

Praktijkdagen Veilig Werken voor monteurs en uitvoerend leidinggevenden

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen Veilig Werken voor monteurs en uitvoerend leidinggevenden in de installatie- en isolatiebranche. Zo blijft uw Arbo-kennis actueel en kunt u een bezoek van de Inspectie SZW met vertrouwen tegemoet zien.

Wat kunt u verwachten?

De Praktijkdag Veilig Werken is een inspirerende en interactieve bijeenkomst met verschillende modules onder leiding van professionele cursusleiders met bewezen deskundigheid. Zij praten u bij over de actuele wetgeving en technieken en geven u praktische handvatten om uw veiligheid op de werkvloer te vergroten. Daarnaast wisselt u ervaringen uit met collega’s van andere bedrijven. De modules van de Praktijkdag staan garant voor boeiende onderwerpen.

De Praktijkdagen starten om 8.30 uur en sluiten af om 16.30 uur.

Optioneel kunt u deelnemen aan de avondmodule ‘Certificaat Hoogwerker’ – Deze kan alleen behaald worden indien ook het dagprogramma gevolgd wordt. De avondmodule duurt tot 20.30 uur.

Na afronding ontvangt u een certificaat van deelname. En wanneer u VCA-gecertificeerd bent, tellen de workshops als toolboxen mee. Het Certificaat Hoogwerker kan alleen behaald worden indien ook het dagprogramma gevolgd wordt. De avondmodule duurt tot 20.30 uur

Kosten

De kosten voor deelname aan één van de Praktijkdagen Veilig Werken voor monteurs en uitvoerend leidinggevenden (zes modules) bedragen € 75,- per persoon, exclusief btw. De lunch is inbegrepen. De extra kosten voor de avondmodule ‘Certificaat Hoogwerker’ bedragen € 125,- per persoon exclusief btw (incl. avondmaaltijd).

Bekijk een overzicht van alle praktijkdagen in 2019


Bent u verhinderd? Tot twee dagen van tevoren kunt u zich kosteloos afmelden. In andere gevallen brengen wij het volledige bedrag in rekening.
Afmelden kan alleen per mail.

Contact 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met Susanne Klinge, T. 079 325 0606 of s.klinge@uneto-vni.nl.

Leden
75,-
Niet leden
75,-
09:00 - 12:30 uur
Aanvang
12:30 - 13:00 uur
Pauze
13:00 - 17:00 uur
Aanvang 2e deel dag