UNETO-VNI
veiligwerken2

Praktijkdag monteurs en uitvoerenden

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen Veilig Werken voor monteurs en uitvoerend leidinggevenden in de installatie- en isolatiebranche. Zo blijft uw Arbo-kennis actueel en kunt u een bezoek van de Inspectie SZW met vertrouwen tegemoet zien.

Wat kunt u verwachten?
De Praktijkdag Veilig Werken is een inspirerende en interactieve bijeenkomst met verschillende modules onder leiding van professionele cursusleiders met bewezen deskundigheid. Zij praten u bij over de actuele wetgeving en technieken en geven u praktische handvatten om uw veiligheid op de werkvloer te vergroten. Daarnaast wisselt u ervaringen uit met collega’s van andere bedrijven. De modules van de Praktijkdag staan garant voor boeiende onderwerpen.

De modules

 • Schadelijk geluid
 • Veilig gebruik van de hoogwerker
 • Snij-, stoot- en struikelgevaar
 • Boren en frezen in gips en kwartshoudende materialen
 • Voorkomen van valongevallen
 • Nieuwe regels voor het opbouwen van rolsteigers Optioneel: Certificaat hoogwerker – avondmodule

Bekijk de folder voor meer informatie over de modules.

De Praktijkdagen starten om 8.30 uur en sluiten af om 16.30 uur.

Na afronding ontvangt u een certificaat van deelname. En wanneer u VCA-gecertificeerd bent, tellen de workshops als toolboxen mee. Het Certificaat Hoogwerker kan alleen behaald worden indien ook het dagprogramma gevolgd wordt. De avondmodule duurt tot 20.30 uur

Kosten
De kosten voor deelname aan één van de Praktijkdagen Veilig Werken voor monteurs en uitvoerend leidinggevenden (zes modules) bedragen € 75,- per persoon, exclusief btw. De lunch is inbegrepen. De extra kosten voor de avondmodule ‘Certificaat Hoogwerker’ bedragen € 125,- per persoon exclusief btw (incl. avondmaaltijd).


Wij zien u graag op de praktijkdag! Indien u zich heeft aangemeld en niet aanwezig kunt zijn, kunt u zich afmelden tot 48 uur voor aanvang van de praktijkdag. Als mogelijk kunt u ook altijd een vervanger sturen. Bij afwezigheid zonder tijdige afmelding brengen wij het volledige cursusbedrag in rekening. Voor meer informatie zie onze algemene voorwaarden. Afmelding is alleen mogelijk per mail en niet telefonisch.

Hulp nodig?
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met Susanne Verhoev via E s.verhoev@uneto-vni.nl of op het telefoonnummer T 079 325 06 06.

Leden
Niet leden
08:30 - 16:30 uur
Deelname 6 modules Praktijkdagen Veilig Werken
De kosten voor deelname aan één van de Praktijkdagen Veilig Werken voor monteurs en uitvoerend leidinggevenden (zes modules) bedragen € 75,- per persoon, exclusief btw. De lunch is inbegrepen.
17:00 - 20:30 uur
Deelname Certificaat Hoogwerker
De kosten voor de extra avondmodule ‘Certificaat Hoogwerker’ bedragen € 125,- per persoon exclusief btw (incl. avondmaaltijd).
 • AlQuilar Techniek B.V.
  M. van den Boomen
  de heer R. Dankers
  de heer H. Hammadi
  de heer M. Hermans
  de heer K. van Hooijdonk
  de heer E. van Hoven
  de heer A. van Poppel
  de heer H. de Ruiter
  de heer W. Schell
  de heer L. Vriens
 • Bijl Totaaltechniek B.V.
  de heer E. Teeuwen
 • Bouwmeester Installatietechniek Zwolle B.V.
  de heer J. Bennink
  de heer T.J. van Haarlem
 • De Kever Installaties B.V.
  de heer J.W.E. Kock
 • Harwig Installatietechniek
  de heer T. Drenth
  de heer R.R. Tardy
 • Installatiebedrijf J. Steenbruggen B.V.
  de heer L. van Essen
  de heer K. Hulsbergen
 • Ten Kate Installatietechniek B.V.
  de heer J. Alferink
  de heer W. de Bruine
  de heer B. Drenth
  de heer H. ten Kate
 • Geen bedrijfsnaam bekend
  de heer M.C. Esser