UNETO-VNI
ZomerBBq-ZH-page-header

Zomer BBQ regio Zuid-Holland

Speciaal voor de leden in de regio Zuid-Holland is op zaterdag 15 september het jaarlijkse ledenuitstapje. Na de zomer(vakantie) een moment om met elkaar bij te praten en te netwerken. Deze keer op een bijzondere locatie met een uniek moment.

Steeds vaker merken we dat het klimaat verandert: de zomers worden heter, buien heftiger en de zeespiegel stijgt. Als branche staan wij voor ‘de techniek achter Nederland’. Hoe die techniek onder andere gebruikt wordt, kunt u ervaren in Hoek van Holland.

Zaterdag 15 september zijn we te gast bij de Maeslantkering: de stormvloedkering is de Nieuwe Waterweg en de voorste verdedigingslinie die bij hoogwater vanuit zee de eerste klappen opvangt.

Tijdens een rondleiding hoort u hoe dit (technisch) werkt en kunt u het ook zien. Wij nodigen u uit om aanwezig te zijn bij de enige proefsluiting van de Maeslantkering in 2018!

We sluiten af met een heerlijke barbecue. Deelname is kosteloos, maar levert u veel (nieuwe) contacten op in de regio.

Bent u er ook weer bij? 


Bent u verhinderd? Tot 24 uur van tevoren kunt u zich kosteloos afmelden. In andere gevallen brengen wij u € 50,- onkosten in rekening.

Contact
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met Valerie Stubbe via 079 325 06 55 of v.stubbe@uneto-vni.nl.

Leden
Niet leden
17:00 - 18:15 uur
Ontvangst
18:15 - 19:15 uur
Sluiting keringen
19:15 - 20:15 uur
Rondleiding
20:15 - 22:00 uur
BBQ
22:00 uur
Einde
Er zijn nog geen deelnemers bij deze bijeenkomst.