UNETO-VNI

IPC 7711/21 CIS-training

U moet grondige kennis hebben van interne componenten en weten hoe ze werken voordat u smartphones en tablets kunt herstellen. Met deze smartphone en tablethersteltraining verkrijgt u eenvoudig, maar op de juiste en op de door de industrie goedgekeurde manier, deze kennis.

Wij moedigen onze UNETO-VNI-leden zelfs aan deze training(en) te doorlopen mochten zij in aanmerking willen komen voor de erkenningsregeling UNETO-VNI Erkend Elektrotechnisch Reparatiebedrijf.

Doel

Na het volgen van de IPC 7711/21 CIS-training kunt u voortaan vakkundige rework, reparaties en modificaties aan printplaten uitvoeren waardoor u een kostenbesparend alternatief heeft en de printplaten niet meer hoeft op te sturen om deze elders te laten repareren of te vervangen.

Doelgroep

Deze training is geschikt voor technici verantwoordelijk voor het onderhoud en reparaties van componenten.

Inhoud

Module 1

  • Introductie, beleid en procedures van de IPC
  • Professionele training en certificering

Duur: 6 uur (5 uur college, 1 uur toets)

Module 5

  • Chip & MELF componenten

Duur: 3.25 uur (0.75 uur college, 2.5 uur lab)

Module 6

  • Gull Wing componenten

Duur: 5 uur (1 uur college, 4 uur lab)

Duur

Twee dagen

Gewenste voorkennis

Voor deze workshop is een ruime ervaring gewenst.

Afsluiting

Na het behalen van de cursus ontvangt u een internationaal erkend certificaat.

Mogelijke vervolgopleidingen

In vervolg op deze opleiding kan module 8 worden gevolgd. Dit kan alleen op vertoon van een geldig IPC 7711/21 CIS-certificaat. De kosten voor module 8 BGA bedragen € 380,- (excl. btw). Dit is inclusief lunch, praktijkmaterialen en internationaal erkend certificaat.


Bent u verhinderd? Tot twee dagen van tevoren kunt u zich kosteloos afmelden. In andere gevallen brengen wij u € 50,- onkosten in rekening.

Contact
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met Susanne Verhoev, T 079 325 06 06 of E s.verhoev@uneto-vni.nl.

Leden
630,-
Niet leden
750,-
Er zijn nog geen deelnemers bij deze bijeenkomst.