UNETO-VNI

Hoe kom ik aan personeel?

Vele acties richting onderwijs hebben nog onvoldoende instroom opgeleverd. Nu het werk aantrekt, komt u mensen tekort. En de bekende ‘bronnen’ lijken uitgeput. Maar er zijn ook andere, nieuwe mogelijkheden.

Diversiteit binnen bedrijven staat al enige jaren en in toenemende mate op de maatschappelijke en politieke agenda. Ook binnen de Installatiebranche is het vergroten van de bewustwording en de activering van de bedrijven om diversiteit te omarmen een prioriteit.

Tijdens deze bijeenkomst willen we samen naar de mogelijkheden voor u kijken. U wordt meegenomen langs valkuilen, maar ook delen we de successen die er zijn met u. Vooroordelen nemen we weg en we laten u vooral de vele mogelijkheden zien.

Sociaal ondernemerschap is mooi, maar er moet ook verdiend worden. Hoe gaat dat in de nabije toekomst? Welke drempels zijn er en hoe worden die geslecht? Collega’s die u voorgingen, delen hun verhaal en nemen u mee in hun succes. Porfiteer ervan en profiteer ook van de steun die u kunt krijgen vanuit OTIB, gemeenten en andere instanties.

Aanmelden
Meld uzelf en/of uw collega’s nu aan via de aanmeldbutton op deze pagina. Deelname is kosteloos.

Wilt u deze bijeenkomst op een ander moment bijwonen? Bekijk dan het overzicht met alle data en locaties


Bent u verhinderd?
Tot twee dagen van tevoren kunt u zich kosteloos afmelden. In andere gevallen brengen wij u € 50,- onkosten in rekening.

Contact
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met Valerie Stubbe, via E v.stubbe@uneto-vni.nl of T 079 325 06 55.

Leden
Niet leden
16:00 - 16:30 uur
Inloop
16:30 - 16:45 uur
Opening en welkom UNETO-VNI
16:45 - 18:00 uur
Presentatie
18:00 - 18:30 uur
Successen uit de branche
Collega’s die u voorgingen, delen hun verhaal en nemen u mee in hun succes.
18:30 - 18:40 uur
Afsluiting
18:40 - 19:30 uur
Buffet
19:30 uur
Einde